30 november 2021

Tentoonstellingen november 2021

Onze Beardies doen het uitstekend op shows. Ik ben blij dat er nog zulke mooie Firstprizebears zijn die onze kennel waardig vertegenwoordigen.

De Clubshow en CACIB Show, die belangrijk is om de titel van Portugees Kampioen te behalen, werd gehouden in Santarem / Portugal op 7/8 november 2021. Borja Thovar ging daarheen met “Multi Ch. Firstprizebears Robin Williams” en zijn zus “Firstprizebears Rihanna”. De keurmeester op de speciale show was de heer S. Delmare uit Ierland.

Multi. Ch, Firstprizebears Robin Williams

BEST IN SHOW op de speciale show

CAC, CACIB, Bester der Rasse , Bester der Gruppe und neuer Portugiesischer Champion auf derm Internationalen Show.

 

Firstprizebears Rihanna

CAC, Bester Hündin auf der Spezial Show

CAC, CACIB, Beste teef op de Int. Show en ze zou aan alle voorwaarden voor de titel Kampioen Portugal moeten voldoen.

De eigenaar van beide honden is een vrouw Visitacion Echeverria

Ook dat weekend, 7-11-2021, was er een tentoonstelling van  de Yosemite Kennel Club, de North California Bearded Collie Club. Keurmeester  was Mrs. Gail Miller Bushes/USA.

“River” Firstprizebears Riverbendmeadow won  5 Punkte Major. Voor de titel USA Champion heb je 15 punten nodig waarvan minimaal 5 majors, als ik het goed heb

Firstprizebears Riverbendmeadow met haar baasje Beth White

In het weekend van 13/14 november 2021 vond de dubbele CACIB Show plaats in Karlsruhe / GER. Onze lieve meneer Kirmis woont bijna om de hoek en probeert zijn leven weer op orde te krijgen. Eind september verloor hij zijn vrouw. De honden waren hun gemeenschappelijke hobby. Dus ik ben des te blijer dat zijn “Sally” zaterdag beste van het ras was bij de keurmeester Mevr. Bartz / GER.

Ch. Firstprizebears Pasadena heeft voldaan aan alle eisen voor de titel van Internationaal Kampioen

Op 14 november 2021 was er dan eindelijk weer een CC show in Ierland het is  bijna 2 jaar geleden dat er een Show was. . Justina Masiale heeft ze van ons  “Firstprizebears Tina Turner” geboren september 2020. Nu met 14 maanden kon ze eindelijk haar “Tina” exposeren. Keurmeester was de heer C. Fox / Irl.

Zij won de Green Star,
Beste van het ras en gekwalificeerd voor Crufts 2022

Firstprizebears Tina Turner

Op de 4 shows in Genève/Zwitserland in het weekend van 22 t/m 24 november 2021 won Ch. Firstprizebears Q’Jennifer Lopez “driemaal het CAC en ontving daarmee de titel” Swiss Show Champion “. De laatste show was zelfs met CACIB en BOS. Trotse  eigenaresse is onze gewaardeerde Marita Gintere uit Letland.

Ch. Firstprizebears Patrick Duffy” was op 2 van de 4 shows tentoongesteld en behaalde 2 keer Res-CACIB en Res. Beste Reu

Helaas heb ik geen foto’s ontvangen

 

Monika Fuss was met mij op 21 november 2021 op de CACIB  Show in Kortrijk / België. 12 Bearded Collies waren ingeschreven voor de Ierse keurmeester Vincent O’Brian.

Beste van het ras was Ch. Firstprizebear Pikes Peak “eigendom van Monika Fuss.

Beste teef was Ch. Beardie Connections Quincy “eigendom van Guido Surinx

In de erering in groep 1 behaalde “Pike” een uitstekende 2e plaats onder de Deense keurmeester dhr. F. Klindrup