21 april 2021

Het is weer tijd voor iets nieuws

Van Fawny “Firstprizebears Tallahassee“, die vandaag 1 wordt, hebben we nog prachtige sneeuwfoto’s van februari 2021. Hij wordt al heel lang “Wollic” genoemd en woont in Vecht / Duitsland. Hij is een van de weinige Fawn-puppy’s die in 33 jaar bij ons zijn geboren.

 

Natuurlijk genoot “Jenny” ook van haar skiseizoen in Karpun / Oostenrijk. Ze maakt deel uit van het Olympische team van Letland. Ze doet dus zelf niet mee, maar haar tweebenige vrienden doen mee. Blikopener Marita Gintere moet al het papierwerk doorlopen zodat haar zoons goed kunnen presteren in het skicircus.

Ch. Firstprizebears Q’Jennifer Lopez

                         

In Engeland wacht Althea Richardson met verlangen op een  tentoonstelling. Sinds ze haar “Firstprizebears San Francisco” heeft, verpest  Corona  de hele jeugdcarrière in de showring. Niettemin wordt ijverig geoefend  in de tuin.

de kleine “Firstprizebears Tom Hanks” is een grote jongen geworden en heeft een halfbroer uit Italië als speelkameraadje erbij gekregen. Beiden wonen in Lanaken / België

 

“Firstprizebears Tom Cruise” woont aan de Moezel in Duitsland en bewaakt de bekroonde wijnen bij Markus Molitor. Zijn roepnaam, die hij van zijn baasje Carmen kreeg, is “Riesling.

“Riesling” graaft af en toe de wijngaard op, dan moet hij naar de badkamer.

                

daarna is het weer sprankelend schoon.        Dan is het terug naar de wijngaard …